Alt innen stillas

Nordisk Stillas tilbyr et bredt utvalg stillasløsninger og tjenester for alle typer prosjekter

Referanseprosjekter

Velg riktig stillas for ditt prosjekt

Vi er godt kjent med de beste merkene innen stillasindustrien, som Haki, Delta, Solideq, Layher Blitz, Layher Allround, og PERI UP. Vårt team av erfarne montører har omfattende produktkunnskap, og vet hva som egner seg best til ulike behov. Vi kan bistå med råd og veiledning for å sikre at du får det du trenger til ditt prosjekt.

Blant de vanligste stillasene vi leverer er dette noen av våre mest populære løsninger:

Blant de vanligste stillasene vi leverer er dette noen av våre mest populære løsninger:

  • Fasadestillas

  • Hengestillas

  • Lastetårn

  • Trappetårn

  • Murerstillas

  • Rullestillas

  • Dekkesikring

  • Taksikring

Bygg-gjerder

Bygg-gjerder er en type inngjerding som brukes for å sikre spesifikke områder på byggeplassen. Gjerdene kan for eksempel brukes for å skille mellom ulike arbeidsområder eller for å hindre at personer eller gjenstander kommer inn i farlige områder. Bygg-gjerder fås i både stål og aluminium, og er robuste og sikre.

Platform

En platform er en større, flatekonstruksjon som kan brukes til ulike formål på en byggeplass. Platformen egner seg for eksempel godt som et arbeidsområde, en plass for lagring av utstyr eller materialer, eller som et sted for folk å bevege seg på. Platformer er ofte laget av stål eller aluminium, og er stabile og sikre.

Telt

Telt er en type midlertidig konstruksjon som kan brukes på en byggeplass. Teltet kan for eksempel brukes som et arbeidsområde eller som et sted å oppbevare verktøy og materialer. Vi tilbyr utleie av telt, inkludert montering og demontering.

Public stillas

Public stillas er en type stillas som er godkjent for bruk i offentlige områder. Dette gjør at det kan brukes til å bygge blant annet rømningstrapper, gangtunneler, gangbroer over veier eller togbaner. Vi tilbyr utleie av public stillas.

Tak over tak

Tak over tak er en type midlertidig konstruksjon som kan bygges over et byggeprosjekt for å beskytte mot utfordrende værforhold. Taket gir et tørt og varmt arbeidsmiljø for de som jobber på prosjektet, og kan være med på å sikre at arbeidet blir utført raskt og effektivt. Vi tilbyr bygging av tak over tak for alle typer byggeprosjekt.

Transport

Transport er en tjeneste vi tilbyr for å hjelpe deg med å frakte utstyr og materialer til og fra byggeplassen. Vi tar på oss mindre transportoppdrag, og kan hjelpe deg med å sikre at du får det du trenger på rett sted til rett tid.

Kontroller

Kontroller er en tjeneste vi tilbyr for å sikre at stillasene som brukes på byggeplassen er sikre og i god stand. Vi utfører kontroller av alle typer stillas, uavhengig av om vi er leid inn som montører eller ikke. Kontrollen kan bidra til å redusere risikoen for ulykker og sikre at ditt byggeprosjekt går så smertefritt som mulig.

Stillaskonsulent

Som stillaskonsulenter tilbyr vi hjelp med å planlegge og tegne opp stillassystemet som trengs for ditt byggeprosjekt. Vårt team av erfarne stillaseksperter har omfattende kunnskap om hvordan stillaser kan brukes på best mulig måte, og vi kan bistå med råd og veiledning for å sikre at du får det du trenger. Ta kontakt med oss for å diskutere dine behov og få hjelp med planleggingen av ditt stillassystem.

Vi tilbyr også utleie av stillaser, slik at du kan få tilgang til den utstyr som du trenger uten å måtte investere i å kjøpe det selv. Vår flåte av stillaser er alltid oppdatert med de nyeste modellene og teknologiene, og vi sørger for at alt utstyr er i god stand og sikkert å bruke.

Uansett om du trenger en enkel løsning for å komme deg opp på en fasade, eller om du har behov for et komplekst stillassystem for et større byggeprosjekt, er vi her for å hjelpe deg. Ta kontakt med oss i dag for å få et tilbud eller for å diskutere dine behov. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Trenger du vår kompetanse på området?

Kontakt oss så hjelper vi deg med å finne beste løsning for deg og ditt prosjekt.

Kontakt oss